Kehut ja kommentit

Tapio, profiilikuva
Tapio

Terveisiä täältä itä-Lapista. Takana viikko suksituntuman etsimistä ja kotimatka edessä. Normaalia vähemmän on lunta täälläkin mutta talven tuntu kuitenkin ja latuja kunnostettuina. Aarnon raporttien mukaan Perttulassakin alkaa maisema sopivasti näyttää valkoiselta. Pitäisi nyt vaan pakkasia että tulisi koko verkosto kuntoon. Leppoisaa joulunaikaa koko Gubberyhmälle ja pysytään terveinä!

Timo

No terveiset täältä Ylläksen ja Hyvinkään välistäkin. Hiihdetty on 125 km viiden päivän aikana. Lunta oli hiihtämiseen minimimäärä. Mutta lihaksia aivan liian vähän. Tuli selvästi esille syksyn jumpan merkitys. Viime vuonna samalla viikolla oli (lihaksien) paikat kunnossa eikä ekat hiihdot pistäneet paikkoja kipeiksi. Nyt kolmas päivä oli tuskaa (vaikka Pirtukirkossa ei käytykään!). Siispä kaikki jumpalle kunhan ensi syksyyn päästään. Toki saahan yksinkin harjoitella, vaikka sanovatkin, että yksikseen harjoittelu on raukkamainen teko kavereita kohtaan.

Paavo

Tänään aukesi jäähallin taakse latua parkkipaikalta mäenpäälle.n. 350-400 m pitkälti. Hyvä leveä baana, mahtuu luistelijatkin ohettelemaaan.

Jussi, profiilikuva
Jussi

Joo, mainiossa kunnossa on tuore pätkä.. kävin eilen ja tänään testailemassa, yhdistelmänä sauvakävely. Tänään sunnuntaina keskipäivän jälkeen oli melkoisen ruuhkaista.

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.

Kansiosta Sekalaiset, lisännyt Tapio Tukiainen

Koko: 230 kB, päiväys: 12.12.2020